Ugrás a tartalomra

Cionistának nevezték a Dűne sztárját egy Hamász-ellenes szkeccs miatt

Egy instagram poszt révén Kylie Jennert is hasonló jelzővel illették.

Timothée Chalamet a Dűne című film előzetesében. Kép forrása: Youtube/Képernyőfotó

A Múlt heti SNL epizódban Timothée Chalamet lépett a színpadra, a palesztinbarát követők viszont hamar nekiestek a videó Hamász-ellenes jelenete miatt- írja a Jpost.

A Saturday Night Live (SNL) egy tekintélyes hollywoodi szórakoztató platform, ahol a legismertebb hírességeket látják vendégül. A múlt heti epizódban Timothée Chalamet hollywoodi színész lépett színpadra.

Az egyik szkeccsben Timothée egy bukott zenészt jelenít meg, aki öngyilkosságot fontolgat egy épület ablakában, amelyet három járókelő észrevett, majd rövid szóváltás következtében megígérték neki, hogy meg fogják osztani a zenéit az interneten. A csattanó akkor jött, amikor a zenész felfedte zenekara nevét, amely az Izraelben zajló konfliktus révén az országot megtámadó terrorszervezet nevére utal:

"A zenekarom neve H A M A S"

A neve hallatán a járókelők meggondolták magukat:

"Tesó, mi nem fogunk olyan dalokat megosztani, amit a Hamász írt.”

Ez a vicc heves kritikát váltott ki a palesztinbarát netezők részéről, akik visszataszítónak nevezték a színészt, és egy nemrégiben közzétett, ám azóta már törölt Instagram bejegyzés miatt cionistának titulálták a színészt és barátnőjét, Kylie Jenner-t.

Legfrissebb