Ugrás a tartalomra

Chuck Norrist és Justin Bieber apósát előzi az Izraelt támogatók listáján Németh Sándor

A Sukkot (A sátorok ünnepe) tiszteletére az Israel Allies Foundation közzétette éves listáját Izrael Top 50 keresztény szövetségeséről.

Az Israel Allies Foundation már harmadik alkalommal állítja ezt a listát össze. Idén Németh Sándor, a Hit Gyülekezete vezető lelkésze a 13. helyet foglalta el.

"Németh Sándor lelkész, a Magyarországi Hit Gyülekezete alapítója és vezető lelkésze, amely az elmúlt 40 évben a zsidó közösségen kívüli elsődleges kulturális erővé nőtte ki magát, amely Izraelt erkölcsileg és gyakorlatban is támogatja az országban."

-olvasható a listán a vezető lelkészről.

A lista első helyén Larry Huch lelkész található, a texasi dallasi New Beginnings Church alapító lelkésze. A hetedik és nyolcadik helyet Mike Pompeo volt amerikai külügyminiszter és Nikki Hailey, az Egyesült Államok korábbi ENSZ -nagykövete foglalja el.

34. helyen szerepel Chuck Norris amerikai színész és producer aki a zsidó államot többször is kiemelten támogatta, a 49. helyet pedig Stephen Baldwin színész és producer foglalja el, aki Alec Baldwin testvére és Justin Bieber popsztár apósa, az Israel Allies Foundation szerint pedig elkötelezett keresztényként nagy támogatója Izraelnek.

A teljes lista ide kattintva érhető el.

Legfrissebb