Ugrás a tartalomra

Bibliábol idézett a híressé vált dalszerző

A gonoszok sorsáról szóló részt olvasta fel.

Oliver Anthony a Rich Men North of Richmond című videóban - Képernyőfotó: Youtube

Miután meghódította a világhálót, egyik előadásán a gonoszok sorsáról olvasott fel idézetet a Bibliából a "Rich Men North of Richmond" című dal szerzője. - számol be a The Christian Post.


Oliver Anthony, énekes-dalszerző számának címe nyilvánvalóan a Virginia állambeli Richmondtól mintegy 100 mérföldre északra található politikai uralkodó osztályra utal, és ezidáig több mint 14 millió megtekintést ért el a YouTube-on, és a debütálása óta az iTunes country listájának első helyére emelkedett.

"Ezek a gazdag emberek Richmond északi részén/ Isten tudja, hogy mind csak a teljes irányításra vágynak/Tudni akarják, hogy mit gondolsz, tudni akarják, hogy mit csinálsz/

Anthony a hajléktalanságra is felhívja a figyelmet, és arra, hogy az adóból nem a jólétben élők édességeit kéne finanszírozniuk, míg vannak olyanok, akiknek nincs mit enniük, és, hogy a politikusoknak nem a kiskorúak megrontásával kellene foglalkozniuk.

"Ez őrület számomra, mert emlékszem, hogy júniusban körülbelül 20 ember előtt játszottam itt"

- mondja a férfi az eseményről készült videón, majd felolvasott egy részt a 37. zsoltárból.

"Fondorkodik a gonosz az igaz ellen, és fogait csikorgatja rá. Az Úr neveti őt, mert látja, hogy eljő az ő napja. Fegyvert vonnak a gonoszok; felvonják ívüket, hogy a szegényt és nyomorultat elejtsék, és leöljék az igazán élőket. De fegyverük saját szívükbe hat, és ívük eltörik. Jobb a kevés az igaznak, mint a sok gonosznak az ő gazdagsága. Mert a gonoszok karja eltörik, de az igazakat támogatja az Úr"

- idézte Anthony.

Legfrissebb