Ugrás a tartalomra

Belső dokumentumok bizonyítják: erre költi az adófizetők pénzét az amerikai légierő

Egyesek szerint az amerikai hadsereget tönkre teszi a woke ideológia.

Kép forrása: army.mil

Belső dokumentumok szerint az amerikai légierő támogatta a katonai bázisokon megrendezett drag-előadásokat.

A Judicial Watch és a CatholicVote.org által megszerzett, az Információszabadságról szóló törvény alapján készült dokumentumok felfedik, hogy az amerikai légierő állítólag az adófizetők pénzéből támogatta a drag-show-kat, a drag queen mesedélutánokat és más LMBTQ-val kapcsolatos rendezvényeket a katonai személyzet és gyermekeik számára.

A Judicial Watch konzervatív megfigyelőcsoport szerint az ismételt megkereséseikre adott többszöri "nincs feljegyzés" válasz után az amerikai védelmi minisztérium végül 25 oldalnyi dokumentumot adott ki, amelyek részletesen ismertetik az amerikai katonai létesítményekben tartott drag-rendezvények finanszírozását.

A nonprofit szervezetek a védelmi miniszter, Lloyd J. Austin, III, a védelmi miniszterhelyettes, Kathleen Hicks és az egyesített vezérkari főnökök tagjainak küldött és az általuk küldött összes e-mailt és szöveges üzenetet kikérték az amerikai katonai létesítményekben tartott drag-előadásokkal és drag-mesedélutánokkal kapcsolatban.

A nonprofit szervezetek megállapításaik között felfedezték a németországi Ramstein & Vogelweh légierő könyvtárainak közösségi média posztjait, amelyekben a 2021-es a Pride hónapot népszerűsítette.

Egy másik grafika egy "Drag Queen Story Time" eseményt népszerűsített a Ramstein Könyvtárban.

Egy másik hirdetés 2021 júniusában hét hetes nyári olvasási programot népszerűsített, amelyben "Drag Queen Storytime" is szerepelt a kincskereső, és online meseolvasási programok között.

A felnőtt korosztály számára egy "Drag Karaoke rendezvényt is hirdettek, és egy 2022 júniusában kiállított számla azt is mutatja, hogy 400 dollárt fizettek Lexi Andrewsnak, egy "drag queennek", aki több programon is részt vett és fellépett.

Tavaly májusban a védelmi minisztérium vezetői közbeléptek, hogy meghiúsítsák nevadai Nellis légibázison tervezett drag-showt, két védelmi tisztviselő és egy amerikai tisztviselő szerint, akik az NBC Newsnak nyilatkoztak.

Az amerikai légierő tisztviselői állítólag jóváhagyták a bázison a Pride hónapjának megünneplésére tervezett drag show-t, de Lloyd Austin védelmi miniszter és Mark Milley tábornok, az egyesített vezérkari főnökök elnöke nem hagyta jóvá a tervet.

Azt mondták, hogy annak finanszírozása ellentétes a Pentagon politikájával.

- írja a csatorna.

Dr. Tim Huelskamp, aki a CatholicVote vezető tanácsadójaként dolgozik, azt mondta, hogy az Egyesült Államok Védelmi Minisztériuma "ismét bebizonyította, hogy a radikális baloldali ideológia fontosabb, mint a katonai felkészültség és az amerikaiak védelme a kézzelfogható fenyegetésektől otthon és külföldön".

"Egy egész évnyi kövezés után a DoD végre visszaküldte az anyagokat egyetlen parancsnokságtól, egyetlen ágból, ami megerősítette azt, amitől féltünk - hogy az adófizetők pénzét a katonai bázisokon drag-show-k és radikális gender ideológia népszerűsítésére használják, a légierő vezetésének teljes jóváhagyásával"

- tette hozzá.

Tom Fitton, a Judicial Watch elnöke azt mondta.

"Amint azt ezekből a nyugtalanító légierős feljegyzésekből látjuk, nemzetünk hadseregét tönkre teszi a woke ideológia"

- tette hozzá.

(CP)

Legfrissebb