Az amerikai demokrata párt elitje tolerálja az antiszemitizmust

Mark Levin azzal vádolja Joe Bident és más magas rangú demokrata politikusokat, hogy szó nélkül hagyták Louis Farrakhan antiszemita kirohanásait a február végén tartott Megváltók napi rendezvényen - számolt be a Neokohn.

Az Nation of Islam (Iszlám Nemzet) éves konferenciáját február 24-26. között rendezték Chicagóban.

A rendezvényen Louis Farrakhan, Amerika legbefolyásosabb muszlim vezetője, a Nation of Islam első embere több alkalommal is a zsidókat szidalmazta, elítélve a „zsidó hatalmat” és a „Sátán zsinagógáját” emlegette. A szervezet 89 éves vezetője arról is beszélt, hogy minden ajtóban, amely a hatalomhoz vezet, van egy őrszem, akit a zsidók tartanak.

Farrakhan Adolf Hitlert sem hagyta ki a beszédéből, amikor azt mondta a náci vezető szembeszállt az uzsorával és felvette a harcot a pornográfiával, amelyet a zsidók hoztak a németekre.

Mark Levin, a Fox News műsorvezetője arra a kérdésre kereste a választ, hogy miért nem ítélte el Joe Biden és Kamala Harris ezeket az egyértelműen antiszemita nyilatkozatokat. Megjegyezte, hogy a muszlim vezetőt 2005-ben meghívta ebédre a kongresszus fekete képviselői lobbicsoportja, az eseményen pedig Barack Obama akkori szenátor is részt vett.

(Neokohn)