Ugrás a tartalomra

Az amerikai demokrata párt elitje tolerálja az antiszemitizmust

Mark Levin azzal vádolja Joe Bident és más magas rangú demokrata politikusokat, hogy szó nélkül hagyták Louis Farrakhan antiszemita kirohanásait.

Mark Levin azzal vádolja Joe Bident és más magas rangú demokrata politikusokat, hogy szó nélkül hagyták Louis Farrakhan antiszemita kirohanásait a február végén tartott Megváltók napi rendezvényen - számolt be a Neokohn.

Az Nation of Islam (Iszlám Nemzet) éves konferenciáját február 24-26. között rendezték Chicagóban.

A rendezvényen Louis Farrakhan, Amerika legbefolyásosabb muszlim vezetője, a Nation of Islam első embere több alkalommal is a zsidókat szidalmazta, elítélve a „zsidó hatalmat” és a „Sátán zsinagógáját” emlegette. A szervezet 89 éves vezetője arról is beszélt, hogy minden ajtóban, amely a hatalomhoz vezet, van egy őrszem, akit a zsidók tartanak.

Farrakhan Adolf Hitlert sem hagyta ki a beszédéből, amikor azt mondta a náci vezető szembeszállt az uzsorával és felvette a harcot a pornográfiával, amelyet a zsidók hoztak a németekre.

Mark Levin, a Fox News műsorvezetője arra a kérdésre kereste a választ, hogy miért nem ítélte el Joe Biden és Kamala Harris ezeket az egyértelműen antiszemita nyilatkozatokat. Megjegyezte, hogy a muszlim vezetőt 2005-ben meghívta ebédre a kongresszus fekete képviselői lobbicsoportja, az eseményen pedig Barack Obama akkori szenátor is részt vett.

(Neokohn)

Legfrissebb