Az abortuszklinika műtőjéből hozta ki az életpártiak imája

"28 évvel ezelőtt elmentem abortuszra.  Nem akartam, de a saját félelmeim hazudtak nekem, én pedig elhittem.  Ültem a sebészköpenyemben a váróban, és kértem Istent, hogy mutassa meg, hogy mit tegyek.  Megkértem, hogy segítsen. Ezután hátravittek a műtőbe"

-írta Nancy.

"Sírva álltam az ajtóban. Isten megindította a menedzser szívét, aki azt mondta nekem; "Nem hiszem hogy készen állsz erre". Én egyetértettem, felöltöztem és kimentem. Ezt követően, kifelé az út két oldalán csendben imádkozó életpártiakkal találkoztam"

-mesélte Nancy.

"Körülbelül a járda felénél sétáltam, amikor felnéztem, és azt mondtam: „Nem csináltam meg”.  KITÖRŐ lelkesedéssel dicsőítették Istent, amiért válaszolt imáikra.  Mindig is meg akartam köszönni nekik. Tehát ha olvasod ezt, és ott voltál Chicagoban, KÖSZÖNÖM!"

-írta hálásan az édesanya.

"És ezért ma, amikor ez a harc tombol, arra akarlak buzdítani benneteket, hogy továbbra is imádkozzatok. Megmentette a legidősebb lányom életét, aki egy csodálatos személy"

-buzdította az embereket Nancy a "Roe és Wade" ügyének Legfelsőbb Bíróságon való újratárgyalása során felmerült abortuszszabályozási vitákra utalva.