Ugrás a tartalomra

USA: több ezren adták át életüket Jézusnak a déli határnál

Minél több embert szerettek volna elérni az evangélium üzenetével.

Evangelizációs összejövetel a déli határon, Tony Suarez vezetésében. - Kép forrása: Facebook

Az Egyesült Államok déli határánál nemrégiben lezajlott evangelizációs akció során több ezer ember adta át életét Jézus Krisztusnak.

Tony Suarez lelkipásztor a texasi El Pasóban, majd McAllenben vezette az "Ébredés a határon" elnevezésű rendezvényét március végén. Az utolsó istentiszteletre nagypénteken került megrendezésre.

"Utcai evangelizációs csapatunk elindult, hogy mindenkit elérjen, mindenhol, a bároktól kezdve a városi parkokig akit csak lehetett oda csalogattunk a sátrainkhoz!"

- mondta Suarez a CBN Newsnak egy nemrégiben adott interjúban.

"Amikor minden készen volt, Isten több mint 3000 lélekből álló aratást adott nekünk, akik valamilyen formában kapcsolatba kerültek Istennel."

Az El Pasóban tartott esemény során Suarez megosztotta, hogy 15 ember akart megkeresztelkedni.

"Elég volt Jézus nevét megemlítenünk és 15 ember döntött úgy, hogy megkeresztelkedik vízzel tegnap este a sátor alatt"

- írta Suarez az Instagramon.

View this post on Instagram

A post shared by Tony Suarez (@pastortonysuarez)

Suarez azt is elmondta, hogy egy "imahadsereget" szerveztek és küldtek ki az El Paso-i esemény utolsó estéjén, például a déli területekhez, hogy imádkozzanak.

"El Pasótól kezdve - és minden városban, ahová eljutottak - egy karót döftünk a földbe, követelve azt a várost az Úrnak"

- mondta.

"Az imahadsereg feladata az volt, hogy a Texas és Mexikó közötti határ minden egyes mérföldjén Jézus nevét hirdesse, valamint imádkozzon a Lélekben, és elérje az embereket az út mentén."
"Ezek az emberek Bibliákat osztogattak a migránsoknak és a határőröknek, prédikáltak parkokban és az emberek felé szolgáltak az éttermekben is"

- tette hozzá Suarez.

Bár sokan megkeresztelkedtek és gyógyulást kaptak, Suarez szerint "a legnagyobb csoda az, hogy az emberek átadják az életüket Istennek!"

(CH)

Legfrissebb