0279 Ugrás a tartalomra

Anglia: gender ideológia felszámolására szólították fel az új oktatási minisztert

Az egyik képviselő szerint gyermekek ezreinek ártott a gender ideológia.

Photo by A Perry / Unsplash

Egy konzervatív képviselő felszólította Damian Hinds új oktatási minisztert, hogy vessen véget a nemi ideológia iskolai népszerűsítésének Angliában - számol be a The Christian Institute.


Nick Fletcher, aki az alsóház oktatási bizottságának tagja, arra figyelmeztette az új minisztert, hogy a "nemi ideológia és áltudomány" népszerűsítése a párkapcsolati és szexuális nevelésben (RSE) "közvetlenül gyermekek ezreinek ártott".

Amikor 2019-ben oktatási miniszter volt, Hinds jóváhagyott egy iránymutatást, amely szerint a középiskolás diákoknak a kötelező RSE-órákon tanulniuk kell a "szexuális irányultságról és a nemi identitásról".

Fletcher azt mondta, hogy várakozással tekint Hinds elé, hogy "gyorsan kézbe vegye" ezt a kérdést, hogy az iskolai tanterv ismét a tudományra és a józan észre épüljön.

Rishi Sunak, angliai miniszterelnök márciusban Miriam Cates parlamenti képviselő kérdésére válaszolva elkötelezte magát amellett, hogy felülvizsgálja a párkapcsolati és szexuális nevelésre vonatkozó törvényi útmutatást Angliában.

Cates elmondása szerint a gyermekek "olyan óráknak vannak kitéve, amelyek nem az életkoruknak megfelelőek, szélsőségesek, szexualizálóak és pontatlanok, és gyakran olyan nem szabályozott szervezetek forrásait használják fel, amelyek aktívan kampányolnak a szülők lejáratása érdekében".

Legfrissebb