Ugrás a tartalomra

A TikTok vette rá, hogy belevágjon a nemi átalakító kezelésekbe

Aggódik a fiatalokért a volt transznemű influenszer.

A TikTokotot és a transznemű influenszereket okolja Oli London, a volt transznemű influenszer, amiért a gender ideológiák egyre népszerűbbek a serdülők között.

London hat hónapig élt magát nőként meghatározva, majd visszaváltoztatta nemét. A TikTokon terjedő nemátalakító kezeléseket reklámozó videókat okolja azért, amiért elkezdte megkérdőjelezni saját nemi identitását.

Napi nyolc órát töltöttem a TikTokon, nagyon-nagyon függő voltam, most viszont már szinte alig használom, és sokkal boldogabb vagyok„

- mesélte.

London akkor kezdett el az identitásával való küzdelemről beszélni, amikor azt látta, hogy azok a személyek óriási figyelmet kaptak, akik az új identitásukról gyártottak tartalmakat, valamint elmondta, hogy

„Ha a gyereked belebotlik egy ilyen videóba ami a nemi ideológiáról szól, akkor elég ha csak tizenöt másodpercig nézi, azután folyamatosan ilyen tartalmakat fog feldobni neki.”

,,Velem is ez történt”

- tette hozzá London, aki akkoriban napi nyolc órát is eltöltött a TikTokon és ezek a videók győzték meg őt arról, hogy ő is alávesse magát a nemátalakító kezeléseknek.

„Amikor megosztottam minden egyes változtatást, amin keresztülmentem, őrületes mennyiségben kaptam a pozitív, elismerő szavakat. Valahogy bedőltem annak, hogy ez az egyetlen lehetőség, hogy szeretetben és elismerésben részesüljek”

- mesélte a volt influenszer.

Azok az emberek is bátorították, hogy nagyon jó döntést hozott, akik pár hónapja még kritizálták, és támadták őt, ezért egyre több változást szeretett volna végrehajtani magán, és végül a műtét mellett döntött.

Hatalmas hírnévre tesz szert a TikTokon mindenki, aki megossza az átalakulás történetét. A masztektómiát reklámozó #topsurgery ,hashtag például már több mint két milliárd megtekintéssel rendelkezik. A műtéten átment nők és lányok osztják meg tapasztalataikat, mutogatják a hegeiket, amely videók kifejezetten a tizenévesek körében népszerűek.

„Ez egy olyan trend, ami családokat szakít szét, és gyermekek életét teszi tönkre”

- mondta London, és hozzátette, hogy véleménye szerint hatalmas probléma, hogy elhitetik a gyerekekkel, hogy csak akkor lehetnek boldogok, ha alávetik magukat a nemátalakító kezeléseknek és a visszafordíthatatlan műtéteknek, valamint arra bátorítják őket, hogy minden kapcsolatot szakítsanak meg azokkal a családtagjaikkal, akik nem támogatják őket a döntésükben.

A TikTokon reklámozott illegális gyógyszer csempészet is nagy népszerűségnek örvend, amit egy transzaktivista kezdeményezett, hogy ingyenesen juttassa el kiskorúaknak a több államban is tiltott vényköteles hormonkészítményeket.

„Ahelyett, hogy ezt a személyt bűncselekmény elkövetésével vádolnák, LMBTQ hősként dicsőítik”

- mondta London.

A férfinak egy könyve is megjelent ,, Gender Madness: One Man’s Devastating Struggle with Woke Ideology and His Battle to Protect Children” címen, amelyben a TikTokon szerzett tapasztalatait részletezi.

(Fox News)
Legfrissebb