Ugrás a tartalomra

A globalisták és a nemzetállamok ellentéte határozza meg a jövőt?

A megkérdezettek háromnegyede szerint Amerika "elfelejtette a karácsony igazi jelentését",  Robert C. Castel a globalisták és a nemzetállamok ellentétéről, épphogy csak időben, de megalakult a Netanjahu-kormány, így ünneplik a karácsonyt az üldözött keresztények világszerte, Mézes András a bírák koráról, így „gyártanának” újszülötteket egy futurisztikus szerkezet segítségével - összegyűjtöttük Önnek a legérdekesebb híreket és beszélgetéseket a Hit Rádió mai tartalmai közül!

Elhangzott a Hit Rádióban 🎙️

Rab Irén, Kiss Viktor: Olyan, mintha mániákusok ülnének az EP padsoraiban

Hogyan alakult át a politikai gondolkodás 2022-ben? – Rab Irén kulturtörténész, az ungarnreal.de főszerkesztője és Kiss Viktor politológus, ideológiakutató voltak a Hit Rádió vendégei. A politika a médiával karöltve eldönti, hogy mi legyen a fontos és a média számára csak az hírértékű, ami rossz – mondja Rab Irén. Kiss Viktor szerint azért hozták létre az EU-t, mert voltak ideológiai elvek, melyeket meg akartak valósítani de ma már nem lehet fenntartani az eurokonszenzust. „Olyan, mintha mániákusok ülnének a padsorokban.” - fogalmazott.


Robert C. Castel : A globalisták és a nemzetállamok ellentéte határozza meg a jövőt?

Az India és Kina között fellángoló konfliktust komolyan kell venni. Változott Ororszország nukleáris doktrinája, de mit jelent ez a gyakorlatban?  A globalizmus és a nemzetállamok közötti ellentét és kultúrharc határozhatja meg a jövőt. Emelett a Katargate-ről és a német hadsereg állapotától is kérdeztük Robert C. Castel biztonságpolitikai szakértőt, a Neokhon főmunkatársát.


Támogatóink figyelmébe ajánljuk:

Főhős: a Bírák kora - Mézes András


A hitradio.hu hírei 🌎

Így ünneplik a karácsonyt az üldözött keresztények világszerte

Miközben a nyugati keresztények arra készülnek, hogy a karácsonyt minden díszítéssel együtt ünnepeljék, a világ más részein a hívő emberek arra kényszerülnek, hogy szinte láthatatlanul ünnepeljenek. Nincsenek hangversenyek vagy éjféli misék, és néhányan talán az év első és egyetlen vallásos összejövetelére várnak. Aztán vannak olyanok, akik még csak nem is találkozhatnak együtt, kénytelenek a televízióban feliratozott imákat hallgatni, hogy senki ne hallja, ahogyan kifejezik Istenbe vetett hitüket. Rebecca Coatsworth, az Open Doors - a világszerte a keresztényüldözések ellen küzdő jótékonysági szervezet - munkatársa elmondta a Premier Christian Newsnak, hogy a keresztények világszerte hogyan töltik majd a karácsonyt.


További hírek:


HÁTBORZONGATÓ VIDEÓ: Így „gyártanának” újszülötteket egy futurisztikus szerkezet segítségével

Bővebben!

Felmérés: a megkérdezettek háromnegyede szerint Amerika "elfelejtette a karácsony igazi jelentését"

Bővebben!

A britek fele szerint a tudomány és a vallás összeegyeztethetetlen

Bővebben!

A skót parlament már 16 éves korban lehetővé tenné a legális nemváltoztatást

Bővebben!

Olyan bolygókat találtak a szomszédban, amelyek talán lakhatók

Bővebben!

Épphogy csak időben, de megalakult a Netanjahu-kormány

Bővebben!

🎙️

Holnap a Hit Rádióban 🎙️

🔴 Évzáró gálaműsor 17:00 - 21:00-ig

Műsorvezető: Kauzál Alexandra

📅
A teljes műsorrendet ide kattintva érheti el!

Műsortárból ajánljuk:

Az ajándékozásról

Főként Nőként

Meghallgatom!
💡
Csak hetente szeretne a legfontosabbakról értesülni? Ide kattintva kiválaszthatja heti hírlevelünket is! ✉️

Legfrissebb