Ugrás a tartalomra

A demokraták gyilkossági kísérlet után sem adnak nagyobb védelmet a legfelsőbb bíráknak

A képviselőházi demokraták szerdán blokkolták azt a törvényjavaslatot, amely további biztonságot nyújtott volna a Legfelsőbb Bíróság bíráinak. Tették ezt ugyanazon a napon, amikor egy férfit letartóztattak, mert megkísérelte meggyilkolni Brett Kavanaugh bírót.

A képviselőház republikánus vezetője, Kevin McCarthy (R-CA) egyhangú hozzájárulási kérelmet nyújtott be a képviselőháznak az  S. 4160 - javaslat szavazásra bocsátására. Az S. 4160 - javaslat , amely egyhangú szavazással átment a szenátuson, további biztosítékot jelentett volna az igazságszolgáltatás családtagjai számára.  

Pelosi házelnök és a demokraták nem teljesítették McCarthy kérését a törvényjavaslat szavazásra bocsátására.

McCarthy elítélte a képviselőház demokratáit, amiért megtagadták a szavazást a törvényjavaslatról, és megjegyezte, hogy elutasításuk ugyanazon a napon történt, amikor egy férfit letartóztattak, mert Kavanaugh bíró megölésére készült.

Szerdán a kora reggeli órákban a rendfenntartók letartóztattak egy férfit Kavanaugh marylandi otthona közelében. A hatóságok később gyilkossági kísérlettel vádolták a kaliforniai férfit.

(Breitbart)

Legfrissebb