Ugrás a tartalomra

(+18)Nyilvános meztelenkedés gyerekek előtt a San Francisco Pride-on

Újabb botrányos megnyilvánulás a san franciscoi Prideon.

Photo by Cecilie Bomstad / Unsplash

A legutóbbi San Francisco-i Pride felvonuláson meztelen felnőttek mászkáltak gyerekek előtt, és felállítottak egy "fétis zónát", ahol a férfiak egymásra vizeltek egy gyerekmedencében, és egyéb szexuális aktusokat hajtottak végre – számolt be a Christian Post.

A hétvégén több helyszíni riporter is grafikus felvételeket tett közzé az X-en az évente megrendezett eseményről, amely a San Franciscó-i vállalatok és civil szervezetek milliós adományait kapja.


A TENET Media helyszíni riportere, Taylor Hansen több meztelen férfival készített interjút az utcán, akik megpróbálták azzal indokolni a gyerekek előtt való nyilvános meztelenkedést, hogy az természetes, sőt néha még jót is tesz nekik.
"Egyik siránkozó és panaszkodó szülő sem tudja pontosan megmagyarázni, hogyan árt a gyermeknek az emberi test látványa, és minden tanulmány, amelyet ebben a témában folytattak, azt mutatja, hogy nem is káros. Azok a gyerekek, akik ebben nőnek fel, kiegyensúlyozottabbak" - mondta egy meztelen férfi, aki magát "nudistaként és művészként" jellemezte.


"Úgy gondolom, hogy a gyerekek meztelenül születnek, és amíg nincs belekeverve semmilyen szexualitás, addig ez csak csupán meztelenség. Ennyi az egész"

- mondta egy másik férfi, aki az interjú közepén levette a törölközőjét, hogy felfedje magát. Egy 9 éves kislány, akivel Hansen beszélt, elmesélte, hogy látott egy férfit, aki Darth Vader-sisakot és köpenyt viselt " és semmi mást", amitől, mint mondta, " undorodott".


Hansen megkérdezte a San Franciscó-i rendőrség tisztjeit is a gyermekek előtti meztelenkedésről, amit az egyik rendőr megerősített,


hogy legális, amíg nem történik "szexuális kielégítés".

A Savanah Hernandez arról számolt be, hogy annak ellenére, hogy a terület 18+-os, a felügyelő nem ellenőrizte az igazolványokat – olvasható a Christian Post cikkjében. A rendezvényről tudósító legtöbb mainstream médium elhanyagolta a rendezvény perverzebb aspektusait megemlíteni, a San Francisco Chronicle a következő főcímmel jelent meg: "SF Pride felvonulás ezreket vonz az LMBTQ közösség ünneplésére: "Szeretjük az embereket".

Legfrissebb